Sinun toiveiden mukaisesti
 Vapauta potentiaalisi ja nauti tuloksista

REKRYTOINTI

Täyttämällä lomakkeen rekrytointi-osiosta saat meiltä jatkotoimenpide ehdotuksen ja olemme askeleen lähempänä löytää sinulle juuri sinulle sopiva työntekijä

H.H INFUSE VASTAA REKRYTOINNIN HAASTEISIIN KYLLÄ JA ANTAA RAHAT TAKAISIN TAKUUN  

Yksilöimme jokaisen hakijan, joten emme tuota sinulle satunnaisesti ihmisiä, vaan saatte juuri sellaisin kriteerein täytetyn työnhakijan, jonka olette meille määrittelleet.

Tarvekartoitus, Työpaikka ilmoitus, valmis työntekijä kantamme, seulonta ja karsiminen, henkilökohtaiset haastattelut, parhaat ehdokkaat sinulle käsiteltäväksi ja lopuksi valinta on sinun. Myös suorahaku on kauttamme mahdollista

Keräämme jatkuvasti vastavalmistuneita, opiskelijoita, projektityöntekijöitä ja kausiluonteisia työntekijöitä kantaamme. Sinulla on mahdollisuus saada asenteellinen ja vaatimaasi kategoriaan soveltuva työntekijä kauttamme. 

Meillä on rekisteri jokaiselle eri toimialalle ja toimeksiannoille. Näin meillä on olemassa tietty kanta, jonka pohjalta voimme lähteä jatkojalostamaan sinulle juuri sopivan ehdokkaan.

Emme ole toimiala sidonnaisia eli omaamme pitkän kokemuksen eri toimialojen päättäjäkunnassa ja tiedämme millaisia ominaisuuksia hakijoilla pitää olla ja minkälaisia erityistaitoja vaaditaan toimialakohtaisesti juuri sinun vaatimassasi tehtävässä

Toimimme ihmislähtöisesti ja avoimesti koko rekrytointiprosessin ajan. Tuotamme vain laadukasta ja pelkästään sinun tarpeisiin räätälöityjä rekrytoinnin toimenpiteitä. Emme jätä mitään puolitiehen tai lupaa olemattomia. Haluamme tuottaa parhaan asiantuntija kokemuksen ja tuottaa positiivista työntekijä kuvaa työntekijöiden keskuudessa 

SISÄLLÖN TUOTTAMINEN

Lähettämällä lomakkeen sisällön tuottamis-osiosta vastaamme sinulle ehdotuksella jatkotoimenpiteisiin ja olemme lähempänä toteuttamassa haluamaasi viestintää oikeille kanaville. 

H.H INFUSE VASTAA SISÄLLÖN TUOTTAMISEN HAASTEISIIN KYLLÄ JA ANTAA RAHAT TAKAISIN TAKUUN 

Autamme sinua tuottamaan omannäköistäsi viestintää ja tuemme sinua sisällön tuottamisessa laadukkaasti valittuihin alustoihin ja foorumeihin.

Digitalisaation myötä on lukemattomia mahdollisuuksia kohdentaa omaa sanomaansa hyvin pienellä budjetilla. Autamme sinua näkymään, kuulumaan ja viestimään oikein.

Teemme tarvittaessa kaikki toimenpiteet puolestasi. Sinä keskityt ydintekemiseesi ja me näymme, kuulumme ja tuotamme sisältöä strategiasi mukaisesti.

Ylläpidämme sosiaalisen median kanavia, järjestämme kilpailuja, tuotamme näkyvyyttä, markkinoimme ja kirjoitamme puolestasi haluamiasi tarinoita julkiseksi.

Valokuvaamme, videoimme ja tuotamme sisältöä joka oikeasti kiinnostaa juuri sinun kuulijakuntaasi 

Kauttamme voit valita kokonaan etäpalvelu kokonaisuuden. Eli paikasta riippumatta voimme käydä kokonaisuuksia sähköisillä välinellä läpi ja saat itsellesi kaiken materiaalin yksinoikeudella käyttöösi 


MYYNNIN HAASTEET

Myynnin Haasteet- osiosta lomakkeen lähetyksen jälkeen vastaamme sinulle pian ja pääsemme tuottamaan konkreettisia työkaluja tuloksen tekemiseen

H.H INFUSE VASTAA MYYNNIN HAASTEISIIN KYLLÄ JA ANTAA RAHAT TAKAISIN TAKUUN 

Annamme sparrausta, apua, neuvoja, vinkkejä ja konkreettisia tekoja tukemaan toimintaanne myynnin ja markkinoinnin parissa.

Työntekijä verkostoistamme löytyy myynnin ammattilaisia. Myös me voimme tehdä toimenpiteitä puolestasi.

Hyvin moni myyntiorganisaatio on tänä päivänä "rikki" . Me tiedämme lääkkeet oikenlaisen tehokkuuden saavuttamiseen

Myynti ei ole kirosana. Sinä olet asiantuntija omalla alallasi. Me luomme sinulle mahdollisuuden onnistua !

Ei ole mitään väliä mitä sinä myyt. Me kerromme kuinka yksinkertaistat (heität excelin romukoppaan) tarjoustasi ja teet kauppaa !

Kauttamme voit valita kokonaan etäpalvelu kokonaisuuden. Eli paikasta ja ajasta riippumatta voimme käydä kokonaisuuksia sähköisillä välinellä läpi ja saat itsellesi kaiken materiaalin yksinoikeudella käyttöösi


TYÖNHAKU

H.H INFUSE VASTAA KAIKKIIN TYÖNHAUN HAASTEIISIN KYLLÄ ONNISTUU JA HALUAA SINUN TYÖLLISTYVÄN 

Täyttämällä lomakkeen työnhaku-osiosta olet heti yksi ehdokas sinulle sopivaan työhön ! 

"Olen vasta valmistunut voinko saada kauttanne töitä?"

Vastaus: Saat kauttamme mahdollisuuden tulla valituksi unelmaduuniisi

"Haluaisin vaihtaa alaa ja löytää itselleni toiselta alalta / toisenlaisesta yhteisöstä työhaasteita. Löydänkö kauttanne vaihtoehtoja?"

Vastaus: Meiltä löytyy kaikilta toimialoilta työnantajia, jotka ovat valmiita palkkaamaan oikean asenteen omaavia työntekijöitä

"Olen 50-vuotias ja en tahdo millään löytää töitä. Voitteko auttaa minua?"

Vastaus: Emme harjoita ikärasismia. Siinä missä nuoret, niin myös yli 50-vuotiaat löytävät kauttamme työmahdollisuuksia

"Välitättekö tosiaan ihmisistä hakemusten takana?"

Vastaus: Jokainen työnhakija on rekistereissämme yksilö. Emme ehdottele satunnaisesti työnantajia ja mahdollisuuksia. Haluamme oikean tekijän oikeaan paikkaan.

Jotain muuta mitä ?