Rekrytoija
Sinulla on vapaus valita

PROFILOINTI


Sinä määrittelet haetut ominaisuudet, profiilin, position, palkkatason ja erikoisosaamisen. 

Meillä on valmis työnhakija verkosto, jota hyödynnämme, mutta sen lisäksi haalimme eri alojen ammattilaisia, osaajia ja asenteellisia työntekijöitä eri kanavia ja foorumeita hyödyntäen. Emme käsittele ihmisiä harmaana massana, vaan haastattelemme, kysymme oikeat kysymykset ja saamme haettuun paikkaan tekijän, joka oikeasti on sinun määrittelemäsi kokonaisuuden mukainen. 

H.H INFUSE etsii sinulle oikean tekijän oikeaan paikkaan ! 

Tuotamme ihmislähtöistä rekrytointia, jossa työnantaja ja työntekijä-ehdokas ovat lähellä toisiaan.

Dokumentoimme rekrytointiprosessin kaikki vaiheet ja pidämme alustan täysin avoimena molemmille osapuolille, jotta luottamus on varma ennen lopullista valintaa. 

Arvomaailmamme perustuu täysin asiakasystävälliseen, asenteelliseen ja oikeiden arvojen mukaiseen rekrytointiin

SUORAREKRYTOINTI

 

Räätälöity työpaikka ilmoitus kanssasi, ja erilaisten työnhaku alustoiden hyödyntäminen profiilin suodattamisessa. 

H.H INFUSE tuottaa sinulle (profiilien suodattamisen, henkilökohtaisten haastatteluiden ja taustojen selvittämisen jälkeen) kaksi (2) ehdokasta, joista sinä teet lopullisen päätöksen. 

Rehellistä ja avointa rekrytointia, jossa sinä valitset annetun profiilin ja kartoituksen pohjalta lopulta kahdesta ehdokkaasta.  
(Sisältää työpaikkailmoituksen esim. Oikotie, Duunitori , Monster ynm. Sisältää täsmentävät profiilin määritykset, haastattelut ja dokumentoinnin sinulle) 


Tässä vaihtoehdossa näkyvyytesi on suurempaa ja työnantaja mielikuvan luominen tunnetuille alustoille tehdään laadukkaasti, strategiasi mukaisesti ja niin, että he ketkä eivät tule valituksi lopulliseen prosessiin saavat myös sinusta myönteisen työnantaja kuvan 

SUORAHAKU


Suorahaku on sopivien ehdokkaiden etsimistä avoimeen työtehtävään ilman että työpaikasta ilmoitetaan julkisessa haussa. 

Suorahaku on "hiljaisempi" vaihtoehto työnhaulle kuin suorarekrytointi. 

H.H INFUSE määrittelee kartoituksen avulla sinulle parhaan ehdokkaan suodattamalla mm. oman verkoston, sosiaalisen median ja pienempien alustojen avulla oikeat ehdokkaat.
Suorahaussa tuotamme sinulle kaksi (2) ehdokasta, joista sinä pääset valitemaan sinulle sopivimman työntekijän. 

(Sisältää hiljaisen haun, profiloinnin, työnantaja mielikuvan luonnin, täsmentävät kysymykset, haastattelut ja kaikki tarvittavat rekrytointi toimenpiteet)  

Tällä vaihtoehtolla et näy, etkä kuulu ammattiverkostojen "ulkopuolelle". Vain kohdistettu ydinryhmä ja sitä kautta saatu näkyvyys tuottaa sopivimmat ehdokkaat. Työnantaja mielikuva jää pienemmän piirin käsiin, mutta tuotamme myös kaikille ehdokkaille positiivista mielikuvaa yrityksestänne. 

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä ! 

TURVALLINEN JA TAKUUVARMA VALINTA ! 

Palvelumme antaa sinulle RAHAT TAKAISIN takuun, jonka lunastat mikäli et ole tyytyväinen työntekijään

Rahat takaisin takuu voimassa 3 kk

Mikäli työntekijä irtisanoutuu työtehtävistä koeajan sisällä, niin me etsimme uudet ehdokkaat tilalle veloituksetta 

HUOM! 

RAHAT TAKAISIN TAKUU EI OLE HENKILÖKOHTAISEN BUDJETTIVAJEEN PERUSTA, VAAN SINUN ON OSOITETTAVA, ETTÄ REKRYTOINTI EI TOIMINUT KOHDALLASI