MYYNTIVALMENNUS
Teoilla kohti menestystä 

MYYNTI EI TUOTA PUHEILLA

 MYYNTI VAATII TEKOJA "Valmentaja-Hessut" ja "Voittaja-Venlat"  ovat trendinomaisesti jokaisen yrityksen perässä kertomassa oikeita vastauksia ja ismejä ymmärtämättä investoivan asiakkaansa (eli juuri sinun) arvomaailmaasi, tarpeitasi tai kehityskohteitasi.


H.H INFUSE tutustuu ensiksi sinun organisaatioosi, myyntihenkilöstöösi, sinuun yrittäjänä ja keskustelee kanssasi minkälaisia haasteita sinä koet omassa myyntityössäsi. 


Perustavalla,avoimella ja osallistavalla yhteistyöllä löydämme juurisyyt, jonka pohjalta pystymme myös luomaan vain sinulle räätälöidyt työkalut ja parhaat ratkaisut toimia asioiden suhteen toisin. 


Pitkän kokemuksen kautta on syntynyt ymmärrys myynnin nykyisestä tilasta, jossa konsulttiarmeijat juoksevat helppojen eurojen perässä kertomassa sinulle ja kavereillesi kuinka sinun tulisi tehdä. Tämän jälkeen he poistuvat kuin pieru saharaan jättäen sinulle tyhjän arvan tulevaisuuteen. 


H.H INFUSE ottaa jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti vastaan myös ongelmien ja haasteiden osalta.
Ei ole olemassa yhtä "oppikirja" vastausta haasteiden ratkaisemiseen.  On olemassa monia eri vaihtoehtoja toimia! 


Irtisanoudumme "yhden totuuden" - mallista ja haluamme, että kaikki toiminta lähtee sinun tarpeista ja arvomaailmasi mukaisista toimenpiteistä.
 


045 615 613 (Whatsapp, Tekstiviestit, Soitot)

info@hhinfuse.fi